Welkom bij Koninklijke Dekker

EvaLast houtcomposiet vlonderplanken

Voor dit project van Eric Bijl Tuinontwerp is gebruik gemaakt van onze EvaLast houtcomposiet vlonderplanken en afwerkplinten in de kleurstelling Ipé.

De grote voordelen van houtcomposiet terrasdelen zijn; dat ze niet vergrijzen (kleurvast) en dat ze kaarsrecht blijven. Als houtliefhebber was ik bij de eerste generatie houtcomposiet er zelf niet echt een voorstander van als alternatief voor hardhout. En natuurlijk blijft de uitstraling van een FSC hardhouten vlonder geweldig. Daarentegen is de ontwikkeling van de kwaliteit van houtcomposiet en de kleurechtheid alsmede de gelijkenis van vlamtekening ongelofelijk. En wordt het steeds moeilijker om het van echt hardhout te onderscheiden.

Inmiddels ben ik zelf ook om en heb ik op mijn eigen terras ook houtcomposiet toegepast. Zorg wel dat je voor een degelijk kwaliteitsproduct kiest aangezien er erg veel (goedkope) imitaties met een te hoog gehalte houtvezel (ipv houtstof) vooral online worden aangeboden.

Met onze eigen merken Elephant, DuoWood en EvaLast zit je natuurlijk altijd goed met 15 jaar garantie 😉

dekkerhout.nl/brochures

Over Martijn Borgsteede