Welkom bij Koninklijke Dekker

Onze tropisch Eiken boomstambladen FSC®

Onze tropisch Eiken FSC boomstambladen zijn niet alleen geschikt voor stoere industriële tafels. In deze woning zijn ze zowel in de woonkamer als in het toilet toegepast.

Doordat de houtsoort exact dezelfde kleur en tekening heeft als Europees Eiken (maar geen kwasten) vallen de bladen perfect te combineren in een interieur met Eiken vloeren.

Roble
De houtsoort Roble (Eiken in het Spaans) groeit in onze FSC® bossen in de Boliviaanse Amazone. In een van onze twee zagerijen worden de mooiste hardhout FSC® stammen in het midden gezaagd aan boomstambladen.

Om ervoor te zorgen dat ze niet scheuren bij het neerkomen van de bandzaag leggen we er speciaal oude matrassen onder. De bladen worden vervolgens in de fabriek van ons bedrijf Dekma Bolivia gedroogd en geschuurd.

6 meter
Het voordeel van het feit dat we de hele keten beheren, is dat we de bladen zo lang en zo breed mogelijk kunnen houden. Pas in Nederland worden ze op gewenste lengte herzaagd. Dus ook tafels van zes meter zijn geen enkel probleem.

Indien gewenst leveren we de bladen ook met zwart stalen poten in U of X vorm. Vraag ons naar de vele bladen op voorraad of kom een keer kijken naar de voorraad in Vianen!

fsc houtnatuurlijkvannu boomstambladen

Over Martijn Borgsteede