Welkom bij Koninklijke Dekker

Western Red cedar open gevelbekleding | Wassenaar

Voor dit project in Aerdenhout leverden wij de Ceder PEFC open gevelbekleding aan J.K. van den Dool B.V. in Wassenaar.

Ceder is met recht de mooiste en meest duurzame naaldhout soort voor gevelbekleding. Vooral in de kwastloze Nr 2 Clear & Better kwaliteit levert Ceder een mooie kleurschakering in licht tot iets donkerder bruin wanneer gekozen wordt voor een semi transparante beits.

Wij schaven Ceder gevelbekleding in iedere gewenste maat en profilering en beitsen of verven fabrieksmatig in iedere gewenste kleur. Momenteel wordt vooral gekozen voor een semi transparante Natural Cedar afwerking, een Equal Weathering voorvergrijzer of een zwarte beits.

Deze behandelingen zijn voor ons standaard en kunnen met extreem korte levertijd middels onze QRM (Quick Response Manufacturing) methode in Vianen geproduceerd worden.

houtnatuurlijkvannu

Over Martijn Borgsteede