Welkom bij Koninklijke Dekker

Fraser gevelbekleding | Enkhuizen

Voor dit project in Enkhuizen leverde Koninklijk Dekker de zwart afgelakte houten gevelbekleding met 18 jaar garantie op de verfafwerking aan De Houtexpert B.V.

Bij dit extra brede Zweeds Rabat profiel dient het Canadese Lodgepole Pine als basis vanwege de stabiliteit en strikte kwaliteitselectie van Fraser Cladding. Door de langzame groei van dit hout is het veel stabieler dan Europees Vuren, Grenen of Douglas. Zeker voor toepassing in zwart is dit extreem belangrijk, aangezien de gevel in de zon tot wel 80 graden Celsius kan opwarmen.

Naast de rabatdelen leverden we ook de hoek- en eindprofielen zwart afgelakt aan. Daardoor is de verfafwerking niet alleen beter, maar wordt de bouwtijd ook verkort ten opzichte van aflakken op de bouw.

houtnatuurlijkvannu gevelbekledingzwarthout

Over Martijn Borgsteede