Welkom bij Koninklijke Dekker

Jatoba open gevelbekleding – Limburg

Aan EP Hout en Plaat Limburg leverden wij de Jatoba FSC open gevel bekleding voor dit project uit voorraad. Door de strakke lijnen oogt het zeer modern en zorgt de FSC hardhouten gevelafwerking voor een natuurlijk en duurzaam element.

Jatoba, uit onze eigen FSC bosconcessies in de Amazone, is door de hoge duurzaamheidsklasse en de warme kleur uitstekend geschikt voor gevelbekleding. Bovendien is het Rhombus profiel voorzien van een schuine boven- en onderzijde waardoor het afwaterend werkt en het hout dus beter beschermd blijft. Tevens uit voorraad leveren wij een verticale variant (beiden ook in de houtsoort Cambara FSC) met afgeschuinde koppen.

De verkoop van oa dit duurzame FSC product stelt ons in staat om meer dan 120,000 hectare tropisch regenwoud te beschermen tegen aangestoken bosbranden. Kies dus voor FSC gecertificeerd hardhout en help ons om de longen van de aarde te beschermen.

Kijk hier voor het Elephant gevelbekleding assortiment

Over Martijn Borgsteede