Welkom bij Koninklijke Dekker

Composiet gevelbekleding | Bornerbroek

Voor Complex Bornerbroek leverden wij onze Elephant composiet gevelbekleding in de kleur en houttekening Natural Cedar aan Witzand bouwmaterialen.

De keuze viel op ons composiet rabat op basis van de brandklasse B, minimaal onderhoud en gegarandeerd kleurbehoud.

De juiste montage is erg belangrijk. Het achterhout (bij voorkeur hardhout) dient op 30cm onderlinge afstand gemonteerd te worden. En de rabatdelen met twee nagels in de breedte van de plank per bevestigingspunt. Ook een goede ventilatie is noodzakelijk. Net als hout werkt ook composiet maar dan in de lengte ipv in de breedte. Goede ventilatie zorgt voor minder opwarming en dus ook minder uitzetting.

De Natural Cedar uitvoering is nauwelijks van echt Ceder te onderscheiden maar vergrijst in tegenstelling tot echt Ceder niet. De 6 appartementen in het centrum van Bornerbroek worden gebouwd door Mulder Aannemersbedrijf in opdracht van projectontwikkelaar Adrie Lohuis van Projectinitiator BV. Architectuur: pr8 architecten

Voor meer info; check onze brochure Elephant Gevelbekleding in Hout en Composiet op dekkerhout.nl/brochures

Over Martijn Borgsteede