Welkom bij Koninklijke Dekker

De ideale oplossing voor deelreparatie van kozijnen en ramen

Waarom een heel kozijn vervangen als slechts een deel aan vervanging toe is? En waarom houtrot alleen lokaal repareren terwijl het korte tijd later weer op een andere plek terugkomt in dezelfde onderdorpel?

Oplossingen zijn vaak geniaal in hun eenvoud. Zo bedacht Nico Heijmen de ideale oplossing voor deelreparatie van kozijnen en ramen. En gaat Koninklijke Dekker in samenwerking met Infinity Repair BV een succes maken van dit concept.

Het werkt heel simpel:
getrainde schilders en onderhoudsprofessionals meten op met speciaal ontwikkelde meetapparatuur. De freesmal wordt op de plek geplaatst boven het aangetaste hout in de verbinding. Het slechte deel wordt uitgefreesd en verwijderd. Het nieuwe kozijnonderdeel wordt exact gemaakt in Accoya FSC (gemodificeerd hout met de hoogste levensduur en stabiliteit) en, voorzien van chip, gemonteerd. Het bestaande glas of nieuw isolatieglas wordt vervolgens geplaatst.

De voordelen:
– veel sneller te plaatsen en dus minder last voor de bewoners;
– veel goedkoper dan het vervangen van hele kozijnen en natuurlijk een duurzamere oplossing;
– KOMO gecertificeerd met garantie op het gerepareerde kozijn en dus geen risico op nieuwe aantasting

Over Martijn Borgsteede