Welkom bij Koninklijke Dekker

Elephant Exclusive: Trinidad FSC® tuinmeubelen

Voor dit terras van een zakelijke relatie leverden wij de Trinidad FSC® tuinmeubelen uit ons Elephant Exclusive assortiment. Met het extreem mooie lenteweer heeft iedereen weer zin om tuin en terras in te richten.

Toevallig heb ik eergisteren meerdere orders van deze Trinidad tuinmeubelen ge-orderpickt. Vooral gaaf om te zien hoe deze lounge set begint te lopen, aangezien ik deze zelf ook uitgetekend heb. En daarnaast omdat het Almendrillo FSC® hardhout uit onze eigen bosconcessies in Bolivia komt en de productie van de tuinmeubelen bij onze fabriek Dekma Bolivia in La Paz plaats vindt.

De vochtbestendige kussens zijn op maat gemaakt voor de stoelen, banken en hockers en zeer redelijk geprijsd.

Het FSC® Almendrillo hardhout lijkt qua kleur op Teak hout, maar gaat veel langer mee dan plantage Teak en zeker dan andere plantage houtsoorten zoals Eucalyptus waar de sets in de retail vaak van gemaakt zijn.

Bovendien worden de sets behandeld met hardhout olie voor kleurbehoud. Overigens is dat voor maximaal één seizoen en zul je voor behoud van de mooie warme kleur ieder seizoen even moeten schuren en oliën. Lekker werkje voor de vroege lente toch?

Kijk voor inspiratie eens in de nieuwe Elephant Exclusive brochure op dekkerhout.nl/brochures

Over Martijn Borgsteede