Welkom bij Koninklijke Dekker

Elephant composiet gevelbekleding; Misty Grey

Voor het werk Serviceflat te Den Dolder van Bouwbedrijf A. Huurdeman BV, leverden wij aan PontMeyer Amersfoort onze Elephant composiet gevelbekleding in de kleur Misty Grey met Ceder houttekening.

Grote voordeel van composiet gevelbekleding is de hoge mate van kleurvastheid zonder de noodzaak van regelmatig verfwerk (het product is door en door gekleurd). Wel hopen wij dat de gevel van tijd tot tijd gereinigd wordt, liefst met Elephant Composiet Reiniger.

Door de relatief lichte kleur zal de gevelbekleding minder opwarmen en dus zal de polymeer component ook minder uitzetten. Composiet werkt in tegenstelling tot hout vrijwel uitsluitend in de lengte richting. Dit wordt voorkomen door het regelwerk om de 30cm te plaatsen en daarmee de rabatdelen strak te fixeren.

Uitstekend alternatief voor projecten waar onderhoudsarm een belangrijke voorwaarde is.

Klik hier voor meer Dekker projecten

Over Martijn Borgsteede