Welkom bij Koninklijke Dekker

Glaslatten en profielen uit onze schaverij in Den Haag

In verband met de hogere kwaliteit schaven we weer steeds meer glaslatten en profielen in onze schaverij in Den Haag.

Alle standaard glaslatten kunnen we onbehandeld of gegrond uit voorraad leveren. En door onze QRM (Quick Response Manufacturing) productieplanning kunnen we ook afwijkende profielen met een korte doorlooptijd produceren en leveren.

Als een van de weinig overgebleven producenten en tevens grootste producent van glaslatten kunnen wij uit onze grote voorraad FSC® en PEFC™ hardhout ieder gewenst profiel maken.

Een zeer strenge selectie van het hout uit onze eigen FSC® bosconcessies in Zuid Amerika of uit Azië en deskundige schavers zorgen voor gegarandeerde kwaliteit. Vooral de KOMO gecertificeerde Cambara FSC® (uit eigen bos) glaslat biedt een extra gladde afwerking en veel minder opharing bij behandeling met watergedragen verf.

 

Over Martijn Borgsteede