Welkom bij Koninklijke Dekker

Kies voor duurzaamheid, kies voor hout!

Houten kozijnen en ramen komen na jarenlange verdrukking door kunststof weer helemaal terug. Onze vingerlasproductie in oa FSC gecertificeerd Sapeli Mahonie draait overuren om aan de vraag van onze klanten in de houthandel en timmerindustrie te voldoen.

Naast de vraag in Sapeli, Meranti en Sapupira zien we ook de vraag in Accoya en Lariks fors toenemen.

Door het vingerlassen leveren we kaarsrecht hout en in combinatie met de sterk verbeterde verfsystemen is de garantie op levensduur van houten kozijnen fors verhoogd. Bovendien is het een enorm voordeel om je huis een totaal andere look te kunnen geven door voor een andere verfkleur te kiezen, zodra de kozijnen aan een verfbeurt toe zijn.

Zo was ik zelf uitgekeken op de antracietkleur van mijn ramen en kozijnen en ziet ons huis er weer helemaal trendy uit met zwarte kozijnen.

Kies voor duurzaamheid, kies voor hout!

Robbert Jan Dekker

Over Martijn Borgsteede