Welkom bij Koninklijke Dekker

Nieuw in 2019

Ook in de schuttingen hebben we weer volop innovaties in 2019. Bij Postmus-Sierbestrating in Valkenburg staan nu onze nieuwe Composiet|Aluminium schuttingen in de uitvoeringen Rhombus Ipé en Nero (zwart).

In deze schuttingen hebben we het voor de gevel populaire Rhombus profiel vertaald naar modulaire delen die eenvoudig in de schutting te stapelen zijn. Het grote voordeel is dat deze delen aan twee kanten hetzelfde ogen, waardoor ook de buren hetzelfde aanzicht hebben.

Bovendien maken we bij de productie van deze composiet delen gebruik van co-extrusie. Waardoor ze eruit zien als echt hout maar tevens slijtvast zijn en de kleur ook over tijd volledig behouden.

Ook geïnteresseerd om deze schermen op te stellen in uw showtuin voor de verkoop, stuur een mailtje en we nemen gelijk contact op!

Over Martijn Borgsteede