Welkom bij Koninklijke Dekker

Zakboekje Elephant hout- en bouwproducten 2019

Al lang hadden wij de wens om al onze hout- en bouwproducten up-to-date in een vernieuwd handzaam boekje weer te geven. En om daar van al onze standaard voorraadproducten ook de advies verkoopprijzen excl. BTW in te vermelden, zodat de diverse alternatieven eenvoudig op prijs te vergelijken zijn.

We zijn zelf erg trots op het resultaat en hopen dat u het boekje ook als handig ervaart om heel snel de diverse mogelijkheden te bekijken of om een opdrachtgever direct de keuzes te laten zien.

Naast dit boekje dat jaarlijks zal verschijnen, zullen wij ook nieuwe boekjes ontwikkelen voor al onze tuin/buitenomgeving producten en voor alle modellen en uitvoeringen van Austria Deuren.

De boekjes zijn in grote oplage gedrukt en worden door ons vanzelfsprekend gratis ter beschikking gesteld, dus schroom niet om er gelijk een aantal van aan te vragen. Stuur het aantal dat u wilt ontvangen met adres gegevens naar denhaag@dekkerhout.nl en we sturen ze gelijk op.

Over Martijn Borgsteede