Welkom bij Koninklijke Dekker

Composiet DuoWood XWB | extra brede vlonderplanken

De extra brede DuoWood composiet vlonderplanken geven dit terras een stoere uitstraling. Composiet is een materiaal dat is samengesteld uit houtstof, kunststof, pigment, bindmiddelen en UV beschermers.

Helaas is er ongelofelijk veel rotzooi op de markt in composieten. Kies voor composiet bestaande uit FSC® gecertificeerd houtstof (max 50%), gerecycled HDPE kunststof en de beste kwaliteit additieven.

Voor dit terras is gekozen voor onze DuoWood XWB delen met de gegroefde zijde als bovenzijde, op een onderconstructie van Bangkirai regels. In verband met doorbuiging van composiet regels als deze niet op een ondergrond van beton geplaatst worden, ben ik zelf altijd een voorstander van een hardhout onderconstructie.

Voor alle DuoWood-mogelijkheden in composiet brochures en DuoWood.nl

Over Martijn Borgsteede