Welkom bij Koninklijke Dekker

Fraser – Boards & Battens

BOARDS & BATTENS is een Noord Amerikaanse stijl verticale, dichte gevelbekleding die zowel goedkoop is als een stijlvolle uitstraling geeft. Door over de bredere boards de smallere battens te timmeren ontstaat een diepte werking in de gevel die zeker in het zwart een levend effect geeft.

Voor deze aanbouw in Aalsmeer leverden wij de zwart geverfde Board & Battens in Canadees Lodge Pole Pine direct uit voorraad aan Houtwerf Zoeterwoude. De aanbouw wordt gebouwd door Bouwbedrijf Gordijn uit Hazerswoude Dorp.

Op de (verduurzaamde) geverfde gevelbekleding, met zorgvuldige kwaliteitselectie op (uitgevallen) kwasten en rechtheid, bieden wij een garantie van 30 jaar tegen houtrot en 18 jaar op het verfwerk.

Meer Fraser

Over Martijn Borgsteede