Welkom bij Koninklijke Dekker

Teus 80 jaar en 50 jaar bij Dekker Hout Vianen!

Maandag 14 mei j.l. hebben we tijdens de koffiepauze in Vianen de 80ste verjaardag van Teus gevierd. 50 jaar fulltime voor Dekker Hout Vianen gewerkt en nog steeds vrijwel iedere dag aanwezig voor allerlei klussen!

Zijn betrokkenheid bij ons familiebedrijf is ongekend en voor mij als 4e generatie van grote waarde. Hij weet nog steeds precies wat er speelt in het bedrijf en vertelt vol overgave over de tijd dat mijn vader nog aan het roer stond.

Toevallig las ik net een stukje in Management Team dat familiebedrijven weer meer gewaardeerd worden. En terecht! Korte lijnen en goede samenwerking. Geen spelletjes, eerlijkheid en snelle beslissingen.

Toe aan een nieuwe uitdaging? Open sollicitaties zijn altijd welkom en worden vertrouwelijk behandeld!

Robbert Jan

Over Martijn Borgsteede