Welkom bij Koninklijke Dekker

Long Island – Classic Bevel

30 jaar garantie op het hout en 18 jaar garantie op de verfafwerking van de hier toegepaste zwarte gevelbekleding.

Voor dit project leverden wij onze Long Island Classic Bevel in de afmeting 22x180mm in zwart geverfd verduurzaamd Canadees Lodge Pole Pine aan Bouwcenter Wanroij.

Deze Classic Bevel is in iedere andere kleur leverbaar, maar in wit, grijs, antraciet en zwart standaard uit voorraad binnen 2 dagen geleverd.

Een goedkopere optie is natuurlijk zwart geverfd verduurzaamd Vuren. Maar het nadeel zit dan in de kwasten en het feit dat Vuren minder stabiel is en dus eerder zal gaan schotelen bij donkere kleuren. Zeer geschikt voor tuinveranda’s maar iets minder voor de gevel van dit luxe huis.

Voor een zeker zo mooie afwerking zou je kunnen denken aan Western Red Cedar. Maar de prijs van Ceder ligt op een niveau dat het eigenlijk zonde is om het zwart te verven. Voor transparante afwerking of natuurlijke vergrijzing blijft Ceder daarentegen een van de allermooiste houtsoorten.

dekkerhout.nl/brochures

Over Martijn Borgsteede