Welkom bij Koninklijke Dekker

Hoge plinten

Hoge plinten geven een stoere uitstraling aan ieder interieur. Plinten worden tegenwoordig vooral van MDF gemaakt. Wij produceren onze MDF plinten op een volledig geautomatiseerde productie straat in Vianen, waar de MDF platen worden ingevoerd en de geverfde plinten gebundeld en in folie verpakt met 60 meter per minuut uit komen.

Voor de kwaliteit is vooral de afwerking van de afgeronde bovenzijde van belang. Hiertoe fladderen en schuren wij de boven- en onderzijde vóór de beide verfapplicaties. Helaas wordt er in MDF plinten en lijsten veelal uitsluitend op prijs ingekocht, waardoor er veel minderwaardige import wordt aangeboden met ruwe zijdes.

Vaak is de plint of koplat dan niet meer glad af te lakken of moet er twee keer afgelakt worden om de zijdes alsnog glad te krijgen. Kies dus juist bij MDF altijd voor de juiste gegronde kwaliteit plinten en lijsten!

Over Martijn Borgsteede