Welkom bij Koninklijke Dekker

Renovatie van gevel, entree en kantoren

Ook ‘s avonds wordt er hard doorgewerkt aan de nieuwe entree van ons hoofdkantoor. Met puien van twee verdiepingen hoog in zes verschillende FSC houtsoorten.

Het is even behelpen zowel voor onszelf als onze huurders, maar de snelheid van de renovatie van de gevel, de entree en onze eigen kantoren ligt extreem hoog.

Uiteindelijk hopen we in januari onze relaties te kunnen ontvangen in een volledig open structuur met vrijwel overal onze eigen producten toegepast. Niet alleen in de kozijnen, maar ook de deuren, vloeren, plinten, boomstamtafels, vensterbanken, glaslatten, wanden en zelfs de LED verlichting.

Misschien wel de beste showroom die we ons kunnen voorstellen. En natuurlijk de beste werkomgeving voor de klantgerichte cellen van onze nieuwe organisatie structuur, die we zelf Quick Response Organisation gelabeld hebben. Mooi naampje voor een organisatie structuur volledig gericht op verkorting van doorlooptijden.

Over Martijn Borgsteede