Welkom bij Koninklijke Dekker

Man-Up zijlader geleverd

Om de pieken van het tuinhout seizoen volgend jaar op te kunnen vangen, is onze vierde Man-Up zijlader door Hubtex zijladers en meerwegtrucks geleverd. Keurig in ons eigen Elephant rood en grijs.

De Man-Up’s rijden tussen de stellingen op de inductie lijnen, maar kunnen daarbuiten ook vrij rijden. We gebruiken de Man-Up’s voor het aanvullen van de voorraad en de orderpicking van (halve) bundels tot op 12 meter hoogte. Daarbij gaan niet alleen de lepels de hoogte in maar ook de cabine met de bestuurder. Waardoor schade beperkt wordt en het zicht op de stellingplek perfect is.

De losse orderpicking doen we met inductie gestuurde commissiewagens, waarvan het hele plateau met 2 man tot 12 meter omhoog gaat. Om ook de stijging in klantspecifieke commissie orders aan te kunnen, wordt in februari ook de vierde EZK commissiewagen geleverd.

Geïnteresseerd om onze producten direct bij uw klant in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland thuis of op de bouwplaats te laten afleveren? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven!

Over Martijn Borgsteede