Welkom bij Koninklijke Dekker

Dekker Distributie Centrum Guinea (Gaasperwaard), Vianen

20,000m2 leek een ongelofelijk grote oppervlakte voor een distributie centrum toen we drie jaar geleden met de bouw begonnen. Nu wordt er echter alweer om iedere stellingplek gestreden.

Voor elke nieuwe SKU moet er dus een oude SKU uit het assortiment gehaald worden. En ook door middels snellere aanvulling van voorraad het aantal weken dekking in het DC te verlagen, kunnen we de doorlooptijd nog verder verkorten.

Vanuit 20 productie en opslag locaties grotendeels in Vianen, maar deels ook in Den Haag en Warmond, worden iedere dag vele vaste voorraad artikelen aangevoerd naar het DC. Het was een logistieke nachtmerrie om in te richten, maar als het eenmaal draait, is het een sprookje!

Over Martijn Borgsteede