Welkom bij Koninklijke Dekker

Koninklijke Dekker genomineerd voor titel ‘Beste Hardhout Leverancier’

Wij zijn dit jaar door het blad Houtwereld genomineerd voor de categorie Beste Hardhout Leverancier. Na vorig jaar in een categorie tweede en een andere categorie derde te zijn geworden, zouden we in de categorie die ons op het lijf geschreven is natuurlijk graag eerste worden.

Met een permanente voorraad in hardhout en hardhout producten hebben wij met 50,000m3 niet alleen de grootste voorraad maar ook het breedste assortiment. Het grootste compliment dat wij ooit hoorden, was de opmerking van een klant die zei: ‘als Dekker het niet heeft, dan is het er echt niet’.

Misschien zijn we overdreven trots, toch zouden we het wel heel erg leuk vinden als je de tijd zou willen nemen om op ons te stemmen:

https://lnkd.in/edRbD8t

Over Martijn Borgsteede