Welkom bij Koninklijke Dekker

Accoya gevelbekleding

Interessante straatnaam voor een mortuarium; de Jan Plezierweg op Schiphol ;-). De Accoya FSC® gevelbekleding is door ons geproduceerd voor Raab Karcher Middelburg en wordt gemonteerd door MBE Afbouw Middelburg.

Bij dit project, dat over twee weken gereed zal zijn, is gekozen voor een open gevelbekleding in de meest duurzame hout optie. Accoya is volledig natuurlijk ge-acetyleerd (gemodificeerd) naaldhout, dat niet alleen extreem lang meegaat maar ook helemaal recht blijft.

Open gevelbekleding in duurzaam hout is extreem populair momenteel. En terecht! Het geeft een natuurlijke uitstraling aan ieder modern of tijdloos gebouw en het hout kan perfect ventileren waardoor er geen overmatige vochtintreding plaats vindt.

Naast Accoya produceren wij (open) gevelbekleding in diverse hardhoutsoorten (Jatoba FSC®, Louro Gamela FSC®, Guariuba FSC®, Padoek FSC® en Cedrela FSC®), duurzaam naaldhout (Ceder, Douglas, Lariks en verduurzaamd Vuren allen in FSC® en PEFC™) en Thermisch gemodificeerd Radiata Pine, Grenen en Fraké in FSC®.

Over Martijn Borgsteede