Welkom bij Koninklijke Dekker

Nieuwe Composiet terrasdelen

Vandaag hebben we onze productie gecontroleerd van enkele nieuwe Composiet terrasdelen in China. Hoewel er momenteel weer productie restricties gelden, loopt de productie op 17 extrusie lijnen gestaag door in de avondshift.

Vaak wordt ons Hout Kunststof Composiet ten onrechte als een minder milieuvriendelijk product gezien. Wij hebben echter al vele jaren FSC® op de houtstof component en een GRS certificaat op de gerecyclede HDPE kunststof component. GRS staat voor Global Recycling Standard en garandeert de controle op toepassing van gerecycled kunststof.

Daarnaast gaat het product extreem lang mee, vrijwel zonder enig onderhoud. En lukt het ons steeds beter om middels co-extrusie de uitstraling van hardhout te evenaren.

Voor volgend jaar produceren we zelfs volledig zwarte delen met houtstructuur, die middels ronde gaten in de planken voldoende isoleren om het heet worden tegen te gaan.

DuoWood.nl

Over Martijn Borgsteede