Welkom bij Koninklijke Dekker

Duurzame energie: het dak op!

Dekker zonnepanelen

Met bijna 10 MegaWattPeak zijn wij in 2017 de grootste enkele eigenaar van energie uit zonnepanelen. Enkele weken voor de opening van Guinea (Gaasperwaard) zijn we gestart met de montage van in totaal 35.000 zonnepanelen  op de daken van in totaal 26 bedrijfspanden.

Bij de opening was Guinea al af en in de tussentijd ligt een flink gedeelte van de daken in Vianen al vol met zonne-panelen.

De energie zal in de vorm van elektra grotendeels door onszelf gebruikt worden. In totaal genereren wij de energie die voldoende zou zijn voor 3.100 huis-houdens. Een gedeelte zal ook worden opgeslagen in accu’s en mega-batterijen en het restant zal worden teruggeleverd aan het net.

Op de foto zie je de enorme oppervlaktes zonnepanelen, die deel uitmaken van onze strategie om het duurzaamste bedrijf in de bouwbranche te zijn.

Over Martijn Borgsteede