Welkom bij Koninklijke Dekker

Dekker Arsenal actie – Postmus Katwijk

Actie Arsenal EVA-LAST

Composiet terrasdelen die extreem veel op echt hardhout lijken. Onze Eva-Last 21cm vlonderplanken in de kleur Ipé zijn zeer kleurvast en slijtvast door middel van co-extrusie. Door deze productiemethode creëren we een hoge kwaliteit toplaag om de delen. De planken zijn tweezijdig te gebruiken. De ene zijde met een meerkleurige dosse houttekening, terwijl de andere zijde een bezaagde plank benadert zonder het nadeel van een ruw oppervlak met splinters.

Dit project ingezonden door Postmus Katwijk voor onze Arsenal actie is aangelegd door Trend en Garden Hoveniers met de daartoe geëigende clips voor blinde bevestiging op hardhout regels.

Ook kans maken op een volledig verzorgde reis naar de wedstrijd Arsenal-Tottenham:

http://bit.ly/2cFzHwP

Over Martijn Borgsteede