Welkom bij Koninklijke Dekker

Austria Deuren


 

Renovatie project in Rijswijk met Nero Legno Chiari en klassieke Classic Black Zandvoort

Voor dit renovatie project in Rijswijk werden onze Austria Deuren, FORZA deurbeslag en Elephant lijsten en plinten toegepast.
Gekozen werd voor een combinatie van industriële Nero Legno Chiari en klassieke Classic Black Zandvoort beiden FSC en KOMO gecertificeerd.

‪Onze FORZA Nero Veneto zwarte deurkrukken werden gecombineerd met zwarte FORZA magneetsloten en zwarte FORZA bladpaumelles. Voor de juiste plaatsing van de deurkrukken met mini rozetten werd gebruik gemaakt van onze speciale boormal. ‬

‪Om de zwarte deuren te accentueren werden Elephant FSC witte MDF 12cm rechte plinten en sierlijsten D18 toegepast. ‬

‪Voorraadhoudende dealers van Austria Deuren, FORZA beslag en Elephant lijsten zijn te vinden op onze site deuren.nl. ‬

‪Blijf vooral de projectfoto’s doorsturen. Worden we vrolijk van ;-)‬

‪#houtnatuurlijkvannu‪ #FSC #binnendeuren #deurbeslag

Renovatie

In Vianen renoveert Dekker Vastgoed & Energie per verdieping het kantoor van onze huurder SPRO Professional Sports. De lijn van onze industriële houten Austria Deuren Nero Legno Chiari is doorgetrokken in onze nieuwe zwarte Elephant hardhouten kozijnprofielen.

#houtnatuurlijkvannu
#fsc

Nero Legno Chiari

Voor deze praktijk in Noordwijk werden onze Austria Deuren Nero Legno type Chiari toegepast met bijpassende zwarte Renov8 Nero kozijnen.

Deze houten deuren in zwart gelakte industriële ‘staal look’ introduceerden wij als eerste in de markt enkele jaren geleden en zijn toen binnen enkele maanden onze meest verkochte deuren geworden.

Ook de getinte glas versie Chiari Tinto die wij een jaar geleden introduceerden is alweer volop gekopieerd. Frustrerend? Welnee. Gewoon een teken dat wij de trends goed omzetten in betaalbare deur innovaties.

Bovendien lopen wij nog altijd voor in de bijpassende zwarte (blinde) scharnieren, zwarte smalle magneetsloten en zwarte mini-rozet deurkrukken van ons beslag merk Forza.

Onze dealers te vinden op deuren.nl helpen u graag aan informatie en prijzen.

#binnendeuren
#forzadeurbeslag

Cabana Blanco met Nero Industriale schuifdeur beslag en Nero Legno Genova ‘staal look’ deuren

In deze woning werden onze Austria Deuren Cabana Blanco met Nero Industriale schuifdeur beslag en Nero Legno Genova ‘staal look’ deuren toegepast.

Zeer aantrekkelijk geprijsde trendy deuren met bijpassend zwart beslag en zwarte deurkrukken. Project van een van onze meest bevlogen Austria dealers arnold bulder, eigenaar van deurinbeeld.nl

#houtnatuurlijkvannu
#fsc
#binnendeuren
#FORZAdeurbeslag

Paternoster systeem

Voor al ons FORZA deurbeslag en onze Elephant ijzerwaren voor schuttingen, hekken en poorten wordt momenteel een geautomatiseerd paternoster systeem opgebouwd.

Met dit efficiënte orderpick systeem, waarbij de producten op basis van de gescande QR code automatisch, met een lichtje erop, naar de orderpicker toe komen, kunnen we het aantal kleingoed orderpicks per medewerker per shift verdrievoudigen.

De aanvoer van onze producten wordt met de dag lastiger, maar dit zijn wel de tijden dat we blij zijn met onze opgebouwde voorraadbuffers.

Gelukkig zien we ook dat er volop in de tuin gewerkt wordt en dat er veel deuren verkocht worden. Dus zullen we er met drie shifts per dag alles aan blijven doen om de hout- en bouwmaterialen handel en bouwmarkten van (hout)producten te blijven voorzien.

Nu alleen nog mooie rode olifant logo’s op de 12 meter hoge kasten 😉

Nero Legno binnendeuren

De industriële Nero Legno binnendeuren van ons merk Austria Deuren creëren tegen relatief redelijke kosten een stoer interieur. Voor prijzen rond de 350 euro per deur realiseer je een make-over van de woning.

Groot voordeel is dat er ook bijpassende ‘dichte’ deuren zijn voor bijvoorbeeld toilet en slaapkamers. En natuurlijk bijpassende FORZA zwarte scharnieren in zicht of zwarte blinde scharnieren in kozijn en deurblad te verwerken. Evenals zwarte (magneet)sloten en aangepaste deurkrukken speciaal voor de smalle deurstijlen.

Onderstaande foto is genomen bij Ronald Filippo, productontwikkelaar en inkoper bij Austria Deuren, die met deze eenvoudige renovatie het thuiswerken een stuk aantrekkelijker maakte 😉

Vraag naar de vele modellen bij de officiële Austria dealers te vinden op deuren.nl

#houtnatuurlijkvannu
#fsc
#industriëledeuren

Nero Legno lijn

Voor dit project aan Wijk aan Zee leverden wij diverse modellen uit de Nero Legno lijn. Een zeer portefeuille vriendelijk en duurzaam FSC houten alternatief voor stalen deuren.

Deze zwarte industriële deuren zijn ook prefab; volledig afgelakt en in het bijpassende kozijn met blinde scharnieren afgehangen, uit voorraad verkrijgbaar. In een kwestie van minuten in de wand te schuiven met handige L profielen en montage achter het tochtrubber verborgen.

Dit project werd beleverd door Austria dealer Handelsonderneming D. Nannes uit Alkmaar.

Cabana lijn

De gunstig geprijsde Eiken Deuren ‘Roble Dos’ uit de Cabana lijn zijn niet alleen zeer geschikt voor renovatie of nieuwbouw van woningen. Hier toegepast in een basisschool in Ruinerwold is ook goed te zien hoe luxe deuren het verschil kunnen maken in de interieur beleving in de utiliteit sector.

Door een slimme opbouw van deze binnendeuren zijn ze niet alleen stabieler maar ook veel goedkoper dan massief Eiken deuren.

Kijk voor meer informatie op www.deuren.nl

City Line Warmond

Voor deze transformatie van “gevangenis entree” naar stijlvolle voordeur met zijlicht, leverde Austria Deuren de CITY LINE Warmond voordeur aan Deurenspecialist Christiaan van de Kolk in Valburg.
Gefrustreerd door de lange levertijden bij zijn bestaande deuren leveranciers daagde hij ons uit om binnen een dag de deur aan te bieden, te bevestigen en te leveren. Zodat zijn klant op tijd geholpen zou zijn. Niet alleen een blije klant maar ook een mooi eindresultaat en een flink verschil met de ‘voor’ situatie. En trots om te zien hoe snel verkoop en binnendienst van Austria kunnen schakelen om een kans te benutten.

Nero Legno Serie

Ook bij Protest Sportswear zijn onze zwarte industriële deuren uit de Nero Legno serie van Austria Deuren creatief toegepast.
Deze houten FSC deuren zijn vele malen goedkoper dan de stalen variant en tevens natuurlijk een duurzamere optie.

Kijk voor dealers met showroom en voor de verschillende modellen op deuren.nl

Nero Legno Serie

Door een kleine aanpassing in huis kan het toch opeens voelen alsof je in een nieuw huis komt!
Vervang je oude deuren voor moderne, landelijke of zoals hier industriële Austria Deuren. Neem een kijkje op www.deuren.nl en bekijk ons brede assortiment.

Op de foto zie je onze Nero Legno serie met bijpassend zwart beslag, zwarte scharnieren en loop/toiletsloten met zwarte voorplaat om het helemaal af te maken.

Classsic Line

Deze Austria Deuren uit de Classic Line zijn hier toegepast in een boerderij in Markelo. Niet iedere woning vraagt om moderne of industriële deuren, maar ook in de klassieke binnendeuren zit wel degelijk veel verschil in profilering, afwerking en kwaliteit. De deuren uit de Classic Line hebben een stoere klassieke profilering die luxueus oogt en uitstekend past in de setting van een boerderij of monumentale woning.
De deuren voor dit project werden geleverd door Raab Karcher Goor.

Kijk voor uw project ook eens naar de vele mogelijkheden in klassieke, tijdloze, moderne of industriële deuren op deuren.nl

Sense Serie

Als een medewerker van Raab Karcher Raalte zelf onze Austria Deuren uit de Sense serie thuis toepast, zijn we natuurlijk geïnteresseerd in het resultaat. En al zeggen we het zelf: het ziet er keurig uit! Toch een teken van vertrouwen in onze kwaliteit dat hij uit de verschillende merken kiest voor Austria.

Ook toe aan nieuwe deuren? Kijk ter inspiratie eens op onze site www.deuren.nl

Maak van je huis een thuis!

Nero Legno Showroom

Met het plaatsen van onze dubbele Austria Deuren uit de zwarte industriële Nero Legno lijn is de showroom van St. Middelkoop & Zn Buurmalsen weer helemaal van deze tijd. De klassieke architraven worden overigens nog vervangen door strakke koplatten. Voor het effect van een inkijk in een bijpassend interieur hebben wij fotoplaten meegeleverd.

Ook geïnteresseerd in het aanpassen van uw showroom? Wij denken graag met u mee deuren.nl

City Line Noordwijk

Austria Deuren dealer Alldoors uit Apeldoorn stuurde ons deze metamorfose, waarbij in het bestaande kozijn een nieuwe Austria voordeur type Noordwijk is afgehangen.
Een niet al te ingrijpende renovatie klus waarmee gelijk een frisse uitstraling van de voorgevel wordt gerealiseerd.

Bezoek ons voor meer informatie op www.deuren.nl